Sådan personaliserer du backend i Joomla

Sådan personaliserer du backend i Joomla

Når du logger ind på administrationsdelen på din Joomla hjemmeside, også kaldet backend, vil du se en standard backend-side med Joomlas logo og blå farve. Og den vil være det samme, uanset hvilken Joomla-hjemmeside du kommer ind på - med mindre du har ændret udseendet med dit logo og din logofarve. Se her, hvordan du ændrer udseendet af backend.

Tags:
Sådan får du styr på persondataforordningen

Sådan får du styr på den persondataforordningen

Den nye persondataforordning – også kaldet ’General Data Protection Regulation (GDPR) – træder i kraft den 25. maj 2018, og der er mange ting, som du i din virksomhed skal have styr på.

For at skabe dig et overblik vil jeg her nævne nogle af de vigtigste ting, som du skal have lavet.

Undgå disse 3 fejl på din hjemmeside

Undgå disse 3 fejl på din hjemmeside

Når dine besøgende finder din hjemmeside og/eller webshop, har du kun et par sekunder til at bevise dem om, at de er kommet til det rette sted. Førstehåndsindtrykket af din hjemmeside er derfor meget vigtigt. De skal hurtigt skabe sig et overblik over hjemmesiden, og hvad den indeholder, samt se om du kan hjælpe dem med, hvad de søger.

De typiske spørgsmål, som man stiller sig selv, når man besøger en hjemmeside er:

Mere information om online marketing

Ønsker du at modtage mere information om online marketing, tips og tricks til hjemmesider, brugervenlighed på hjemmesider, søgemaskineoptimering etc., så er du velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Ja tak, jeg vil gerne have nyhedsbrev