Bliver du fundet i søgemaskinerne?

Søgemaskineoptimering – eller search engine optimization (SEO) – sørger for, at din hjemmeside bliver synlig og fundet på nettet, og ikke mindst at den kommer højere op i søgemaskinernes organiske søgeresultater. Alle vil gerne op på side 1 i søgeresultaterne, da ca. 90% klikker på et resultat på side 1 uden at gå videre til side 2.

Der er flere ting, som man kan gøre for at hjælpe sin hjemmeside op i søgeresultaterne. Først og fremmest skal du have en søgeordsstrategi, hvor du finder de søgeord, som du vil findes på, og især de søgeord som dine besøgende og kunder bruger.

Dernæst skal søgeordene implementeres på din hjemmeside – både i den tekniske del og i selve indholdet, også kaldet on-page optimering - og anvendes på andre steder end din hjemmeside, f.eks. de sociale medier - også kaldet off-page optimering.

Få hjælp til SEO

Hvis du ønsker at få hjælp til din søgemaskineoptimering, tilbyder AbMano at hjælpe dig. Baseret på en søgeordsanalyse finder vi de søgeord, som du skal fokusere på, og du modtager en rapport med anbefalinger, hvor der bør optimeres på hjemmesiden. Du kan dernæst selv optimere din hjemmeside eller kan vælge at få hjælp fra AbMano til at implementere søgeordsoptimeringen på din hjemmeside.

Kurser i SEO

Hvis du ønsker at lære, hvordan du søgemaskineoptimerer din hjemmeside, tilbyder AbMano kurser, undervisning og foredrag i SEO.

På kurserne du lærer, hvad og hvor du selv kan optimere hjemmesiden, samtidig med at du får den praktiske erfaring på din egen hjemmeside.

Læs mere om kurserne, og hvad kursisterne siger.

Virksomhedsundervisning og privatundervisning i SEO

Du kan også vælge at få undervisningen i din egen virksomhed, hvor du selv bestemmer, om du blot vil have teorien, eller om du også vil have den praktiske del med.

SEO foredrag

AbMano holder jævnligt foredrag i SEO, som tilpasses målgruppen. Kontakt mig for at booke et SEO foredrag til dit arrangement.

 

Hør mere om SEO

 

Lær at søgemaskineoptimere

Anbefaling fra FirmaPlus

Fået bedre ranking

I tæt samarbejde med Bibbi Bryld fra AbMano har FirmaPlus fået en super SEO opdatering, og Bibbi Bryld har analyseret indholdet og opsætning på hele hjemmesiden.
Det har været med til, at flere kunder har fundet vores hjemmeside, og vi får en bedre ranking i Googles søgemaskine.

Hans Ussing
FirmaPlus