Hjælp fra A-Å med oprettelse af hjemmeside

Når du skal have oprettet en professionel hjemmeside eller webshop, er der mange ting, du skal tage stilling til - hjemmesidesystem, domænenavn, webhosting, webshop, webtekster, billeder til hjemmesiden, sprogvarianter, funktioner og meget mere. AbMano hjælper dig med at vælge den løsning, som passer til dit behov, hjælper dig under hele processen med at styre projektet og hjælper dig med design, websitestruktur, indhold, billeder og søgemaskineoptimering m.m.

Skræddersyet hjemmesideløsning eller pakkeløsning?

Når du vælger at få lavet din hjemmeside hos AbMano, har du valget mellem at få en hjemmesidepakke eller en skræddersyet hjemmesideløsning. Du kan vælge en pakkeløsning, hvis du ønsker en simpel standardhjemmeside uden specielle funktioner, eller du kan vælge en skræddersyet hjemmeside, hvor der tages højde for alle dine ønsker og behov, så hjemmesiden bliver lige, som du vil have den.

Skræddersyet hjemmesideløsning

Der tages udgangspunkt i dine ønsker og behov, og du får en professionel hjemmesideløsning, som opfylder disse og er specielt tilpasset. Du beslutter selv, hvor megen hjemmesideassistance og ekspertise, du ønsker at få fra AbMano, og hvor meget du selv ønsker at lave. Udover at få oprettet selve hjemmesiden, kan du også vælge at få assistance til tekstforfatning, fotografering af produkter eller køb af billeder, oplægning af tekst og billeder, oversættelser, søgemaskineoptimering, etc., så hjemmesiden er toptunet til at give dig kunder.

Hjemmesidepakker

Du kan også vælge en af AbManos hjemmesidepakker, hvor du kan vælge lige den hjemmesidepakke, som passer til dig. Du kan dog altid udvide den med de ønsker, du måtte have på et senere tidspunkt.

Undervisning i vedligeholdelse af din hjemmeside

Alle hjemmesider overdrages med en undervisning i brugen af hjemmesidesystemet, så du selv kan foretage den daglige vedligeholdelse, med mindre du ønsker, at AbMano vedligeholder din hjemmeside for dig. AbMano er der altid som backup, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål. 

 

Hør mere om en løsning for dig

 

 

Få oprettet en hjemmeside

Anbefaling fra DyrlægevikarenJeg kan varmt anbefale AbMano til at lave hjemmesider. Hun har lavet en rigtig flot, professionel hjemmeside til mit firma.

Bo Rix
Dyrlægevikaren