Hvem er AbMano?

AbMano er et full service / one-stop-shopping marketingbureau, som hjælper virksomheder med deres online og offline markedsføring. Opgaverne dækker alt fra mindre, enkeltstående opgaver til større, længerevarende opgaver og projekter.

AbMano holder til i Holte i Nordsjælland, og mine kunder ligger primært i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Roskilde-området, men flere af mine kunder kommer også fra Fyn og Jylland.

Samarbejdspartnere

Når der er behov for det, trækker jeg på mit store netværk af andre kompetente specialister, så du behøver ikke lede efter andre kvalificerede leverandører, men kan blot koncentrere dig om det, du er god til og skal bruge til tid på.

Hvem står bag?

AbMano blev oprettet i 2007 af Bibbi Bryld, som har en bred erfaring med bl.a. kommunikation, markedsføring, projektstyring og indkøb fra flere forskellige business-to-business brancher. Jeg har i mange år arbejdet inden for medicinsk udstyr, medicinal-, IT- og entreprenørbranchen, men er ikke brancheafhængig og har en evne til at sætte mig i den pågældende virksomheds behov.

Hvad betyder AbMano?

'Ab mano' kommer af latin og betyder 'fra hånden', og AbMano kan give dig en hjælpende hånd med at få opgaverne fra hånden.

 

 

Bibbi Bryld